Facebook Facebook Facebook Facebook

468x60 Ads

.

Jigolo ve Jigolonun Psikolojik Durumu

Jigolo sistemi işleyişi bakımından farklılık gösterir. Jigololar para karşılığı bayanlarla (genelde yaşça büyük) beraber olarak onları eğlendirirler. Bir nevi kendilerini pazarlarlar. Jigolo olmak istiyorum diyen bir kişi bayan orospulardan farksızdır. Kendi vücudunu ve ruhunu bir kaç saatliğine ya da bir gece boyunca kadınların hizmetine sunmaktadır. Bunun kazancı maddi bakımdan çok iyi olsa da psikolojik olarak o kişiyi derinden etkiler. Kişi bunun farkına bile varmaz ilk zamanlar. Ama yıllar geçtikçe artık kendisinden bile tiksinmeye başlar. Jigolo olmak böyle birşeydir işte. Jigololuğun getirisi ve götürüsü birbirini nötrleyecek hale gelir.

Jigololar sağlam bir aile yapısına hiçbir zaman sahip olamayacaklardır. Sizler de jigolo olmak istiyorsanız bu dediklerimi unutmayın. Hala jigolo olma isteğiniz varsa buyrun kapımız her zaman sizlere açıktır. Jigololar, jigolo arayanlarla görüştüğü zaman ister bir otele, isterse kendi evlerine gidebilirler. Kadının vereceği paraya ve güvene bağlı olarak onların evine de gidebilirler. Genelde kocasını aldatmak isteyen zengin ve kokoş diyebileceğimiz türdeki kadınların tercih ettiği jigolo ajansları profesyonel olarak hizmet verdiği için kadın güzel veya çirkin olsun farketmez. Seçilen jigolo gidip kadının her türlü fantazisini gerçekleştirmek zorundadır.

Bu bilgiler doğrultusunda yine de ben hazırım diyorsanız jigolo ajansı kapıları size açık. Dediğim gibi, maddi yönden süper bir hayata sahip olacaksınız. Ama ruhen...? Cevabı sizlerde.

0 yorum:

Yorum Gönder