Facebook Facebook Facebook Facebook

468x60 Ads

.

Jigolo Siteleri ve Jigolo Arayan Bayanlar

Herkesin şu hayatta bir amacı var. Herkes kendince para kazanmak için çırpınıyor. Özellikle ekonomisi çok iyi olmayan ülkelerde erkeklerin tercih ettiği bir meslek var ki bazı kesimler bunu basit ve kazançlı bir iş olarak görürken, diğer kesim karaktersiz insanların yaptığı bir meslek olarak görüyor. Evet tam da düşündüğünüz gibi jigololuktan bahsediyorum.





Jigolo olmak düşününce bir erkeğin yapabileceği basit bir iş gibi gelebilir ama aslında hiçbir şey göründüğü gibi değil. Günümüzde internette bir çok jigolo siteleri açılmış durumda. Ama bunların çoğu jigolo olmak istiyorum diyen üyelere yalan vaatlerde bulunup paralarını alıyorlar. Bu konuda lütfen dikkatli olalım. Jigolo arayan bayanları aracılık eden ve haliyle suç potansiyeli yüksek işler yapan kişiler ile bulmaktansa jigolo ilanları içeren ve bayanların özgür iradeleri ile seçtikleri sistemlerle bulmanız çok daha doğru. Profesyonel jigolo olanlar, yani Türkiye'de nadiren rastlayabileceğiniz jigolo ajansları ile çalışan kişilerin partner seçme şansı olmuyor. Bir gün gayet hoş bir bayan özel bir partiye giderken kavalye olarak kiralayabilirken, diğer gün gay biri de çağırabiliyor. İş seçme şansları pek olmuyor diyebilirim. Aslında jigololuk işi sizin de düşündüğünüz gibi bu tür özel amaçlar için yapılmaz. Jigololar bodyguardlıktan tutun da zengin bayanların yanında gösteriş için durmalarına kadar birçok amaç için kullanılırlar. Peki jigololuk yasal bir iş mi? Cevabı evet. Ben jigoloyum derseniz kimse sizi hukuki açıdan engelleyemez. Ama jigolo organizatörlüğü yapmak çok büyük bir suçtur. TCK'nın gerekli maddelerinde de belirtildiği gibi fuhuşa aracılık etmek sizlere önemli zarrlar verecektir.

Yani şu şekilde de açıklayabilirim, jigololuk mesleği ile ilgilenecek arkadaşlar düşünmesinler ki bu iş göründüğü gibi basittir. Bence bu iş tüm işlerden daha zor. Sonuçta bedensel öğeleri bir kenara bırakın, ruhsal açıdan daha fazla yıpranıyorsunuz ki bu sizin psikolojinizi ister istemez derinden etkiliyor. Jigolo siteleri ile çalışacaksanız sitenin hakkında olumlu olumsuz görüş olup olmadığını mutlaka araştırın ve boşuna paranızı kaptırmayın.

2 yorum:

Adsız at: 25 Kasım 2012 16:29 dedi ki...

yokmu kaşınan bi karı arakadaş 0532 135 80 09

Adsız at: 19 Mayıs 2013 05:18 dedi ki...

istanbuldan baynlar arayın 05467147911

Yorum Gönder