Facebook Facebook Facebook Facebook

468x60 Ads

.

Jigolo Siteleri Dolandırıcı mı?

Günümüzde özellikle ekonominin giderek kötüye gitmesi üzerine erkeklerin aklına haliyle jigolo olma fikri geldi. Jigolo olmayı basit bir iş sanan, en kolay yoldan para kazanmak isteyen erkekler daha önceden bu işler hakkında bilgileri olmadığından açtılar Google arama motorunu ve "jigolo olmak istiyorum" yazıverdiler. Sonunda karşılarına onlarca hatta yüzlerce farklı jigolo siteleri çıktı. Peki bunlar yasal siteler mi?



Jigolo siteleri hakkında son zamanlarda yüzlerce şikayet bulabiliyorsunuz. Yine Google arama motoruna jigolo şikayet yazdığınız zaman bu şikayetlere ulaşmanız mümkün. Jigolo sitelerinin birçoğu dolandırıcılık sistemi üzerine kurulu. Sizlere kısa süre içerisinde bayan arkadaş bulmak vaadiyle paranızı alır, afiyetle yerler ya da üyelik açtığınız zaman sizlere sahte mesajlar gönderip Gold Üye olmanızı sağlarlar. Sizler parayı yatırdıktan sonra tek bir mesaj bile almazsınız. Olan paranıza olur. Lütfen bu konuda biraz olsun bilinçlenelim. Eğer bir jigolo sitesi ile irtibata geçecekseniz o sitenin güvenilir olup olmadığını mutlaka araştırın. İlk önce söylemem gerekirse jigololukta aracılık yapma, bayan arkadaş bulma organizatörlüğe girer ve Türk Ceza Kanunu'na göre fuhuşa yardımcı olmak sebebiyle sizleri zan altında bırakır. Bir anlık heves ve para için ceza almaya değer mi sizce? Bu konuları araştırmadan bu işe girmenin başınıza ne gibi işler açacağını tahmin edemezsiniz bile.

Bu yazıyı yazma amacım halkımızın bu işe heveslenen kesiminin aklını biraz olsun başına alması için yazdım. Umarım işe yarar da bin bir emekle kazandıkları paralar çöpe gitmez. Tekrar söylüyorum. Jigololuk işinde gerçek ve büyük bir ajansa bağlı çalışmadığınız takdirde bu işin hiçbir garantisi yoktur ve bu garantiyi kimse size veremez. O yüzden para yatırın kadın buluruz diyenlerin sözlerine itibar etmeyin. Jigolo olmak istiyorum demek kolaydır. Jigolo olmak da bir o kadar zor. Bunu asla unutmayın. Kolay gelsin.

0 yorum:

Yorum Gönder